|DOMŮ|.............|HLEDÁNÍ|.............|PROFIL|.............|ARCHIV|
_______________________________________________________________________

"Smyslem života není cíl. Je to cesta."

|Beastly|; recenze

14. srpna 2011 v 17:28 | xoxo_Lady |  Recenzuji a hodnotím
|BEASTLY; NETVOR|
► Nový fantasy romantický film podle scénáře Alexe Flinna a režírovaný Danielem Barnzem. Kyle Kingson (Alex Pettyfer) patří mezi lidi, kteří si myslí, že vzhled, bohatství a postavení jsou tím nejdůležitějším, co v životě můžete mít. Má sklony ke krutosti a posmívá se spolužákům, kteří tyto vlastnosti nemají. Mezi jeho objeti patří také Kendra (Mary Kate Olsen), která má pověst čarodějnice. Kyle ji krutě urazí, avšak to si Kendra nenechá líbit a začaruje Kyla přesně v to, čím tak pohrdá.
Jedinou možností, jak se stát zase tím, kým býval, je najít někoho, kdo ho bude milovat i přesto, jaký je. Netvor na své cestě poznává kromě lásky, kterou v něm vyvolá Lindy (Vanessa Hudgens), také své nové já.

► Film byl přesně takový, jaký jsem si ho představovala. Obsazení hlavních rolí mě nadchlo, Alex Pettyfer je můj více než oblíbený herec a Vanessa Hudgens je také skvělá. Celý film bych ohodnotila jako dost povedený, i když mě trochu zamrzelo, že některé hodně zajímavé scény se v něm neobjevily. Vřele doporučuju, mě se tento film hodně líbil.;)
Budu ráda za vaše názory, rozhodně se nebojte napsat, co se vám na filmu nelíbilo či zklamalo a co vás naopak nadchlo!:-)


zdroj obrázků: google.com; článek nekopírovat!
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Pistácie Pistácie | Web | 14. srpna 2011 v 21:47 | Reagovat

tenhle film vubec neznam, ale popisujes to tak zajimave, ze ho urco stahnu a mrknu na nej :))
tak diky za super tip co si pustit :))))
toho herce mam taky rada

2 Yukiho Yukiho | Web | 15. srpna 2011 v 10:02 | Reagovat

o mnohých filmoch, o ktorých som tu u teba čítala, som vživote nepočula, čo je dobré, pretože mám šancu pozrieť si niečo nové :) keď sa tak stane, určite ti dám vedieť, vyzerá to naozaj zaujímavo :*

3 xo.Nikushka xo.Nikushka | Web | 16. srpna 2011 v 18:16 | Reagovat

páni tak si ho asi stáhnu ;) jenže nevím kdy,mám stažených fůru filmů,hlavně od tvých recenzí! :D
*XO.NIKUSHKA JE ZPĚT :)

4 -E. -E. | Web | 16. srpna 2011 v 21:22 | Reagovat

Alexe miluje moje kamarádka =D mě se taky líbí.. film jsem ještě neviděla, ale určitě to napravím =)

5 xo.Nikushka xo.Nikushka | Web | 17. srpna 2011 v 11:21 | Reagovat

ano budou 1.září ;D to je normální..:D vždycky musím koukat do kalendáře,včera jsem se dohadovala kdy deme do školy..;D už jsem to opravila,díky za upozornění ;) <3 a taky za ten krásný komentář,ty dokážeš zvednou náladu,to samé si myslím i o tobě a o tomto blogu,ale to ty víš <3 :))

6 Týna Týna | Web | 17. srpna 2011 v 16:31 | Reagovat

Fotkou Mira B. ty dodělali, to máš pravdu :D
Myslím si, že Miro to bere s humorem, bulvár se ani jinak brát nedá :) Je to hra a jelikož si Miro své soukromí střeží, tak bulvár spekuluje a vznikají tyhle smyšlené články... :)

7 Yukiho Yukiho | Web | 18. srpna 2011 v 15:53 | Reagovat

tak asi preto.. ja som asi pred dvoma hodinami konečne spravila titulky na FLY HIGH.. neverila by si, ako je ten film ťažko na nete zohnať.. odvšadial sa maže.. pomohla mi ho nájsť sestra... stiahli sme k tomu anglické titulky (koľký luxus, čo? :D) a tak som preložila, bo nat by nerozumela... no a tak.. čo inak práve porábaš? pekný deň

8 Yukiho Yukiho | Web | 18. srpna 2011 v 21:28 | Reagovat

dneska? vytočilo ma len pár ľudí, takže v pohode :D FLY HIGH síce vyšiel už 2009, tiež som ho do včerajšku nevidela.. presvečili ma však hlavní hrdinovia.. jeho aj jeho lásku som poznala už z iných titulov, tak som bola zvedavá.. :D a že nepoznáš  sa ani nečudujem vlastne - pôvod: južná kórea :D ale páčil sa mi :)

9 Katty~ Katty~ | Web | 22. srpna 2011 v 15:08 | Reagovat

Na tento film se pořád chci podívat a pořád se nemám k tomu abych si našla čas :/ :D
Ale snad si to co nejdřív někde najdu v HD :))

10 Francis Francis | E-mail | Web | 29. září 2011 v 10:19 | Reagovat

Souhlas

11 mature brides wedding dresses mature brides wedding dresses | E-mail | Web | 9. ledna 2013 v 11:34 | Reagovat

Do you guys have a page on facebook or something like that? I looked for one on twitter but could not discover one, I would really like to become a fan! These are the kind of posts I usually
http://www.blowdress.org

12 iwc fake watches iwc fake watches | E-mail | Web | 15. ledna 2013 v 2:16 | Reagovat

Q. What did the pencil sharpener say to the pencil?
http://www.begwatches.net

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama

Stamps skladiště:
ComScore